POMŮŽETE NAPLNIT PRÁZDNOU PSÍ MISKU ?

21.11.2011 11:32

Časopis Pes přítel člověka byl osloven ke spolupráci na projektu velmi zajímavém a pevně věříme, že i velmi záslužném a potřebném.Situace psů ve slovenských útulcích je katastrofální a je jen těžko pochopitelné, že tento stav i přes petice, demonstrace a různé akce stále trvá.

Tento projekt byl již jednou spoštěn v Polsku v roce 2010 s nečekaným úspěchem, kdy se podařilo nakrmit 120 psů. Akce se zúčastnilo na třista tisíc lidí a vedle poskytnutí krmiva bylo mnoho psů adoptováno a útulkům se dostalo také darů od dobrovolníků.

Jak tedy vlastně pomoci ?

Princip je velmi jednoduchý. Stačí v době od 17.listopadu naštívit stránky TetaBerta.sk a pak v prosinci SpěchaTo.cz  , kde budou umístěny inzeráty s konkrétními pejsky. U každého z nich bude jakési "krmící" tlačítko, na které budete moci jednou denně kliknout. po dosažení 3000 kliků bude pejsek virtuálně nakrmen a my mu pak do útulku pošleme reálné krmivo. Pro každého pejska máme přichystáno 30kg suchého krmiva. zároveň můžete pejsky samozřejmě také adoptovat.

Mohu kliknout na více psů ? Anebo u jednoho vícekrát ?

Na každého psa můžete kliknout z jednoho počítače 1x denně.

Co mě to bude stát ?

Řekněme, že maximálně pár minut vašeho času na stránkách SpěcháTo.cz a TetaBerta.sk......, jinak vůbec nic, je to zdarma.

Jak bude vše fungovat - kdy pes granule dostane ?

V momentě kdy budou všichni pejsci nakrmeni, tzh., že na každého z nich bude 3000x kliknuto, akci ukončíme a oficiálně odešleme příslušné množství krmiva do útulku.


Celý článek je uveřejněný v listopadovém čísle časopisu Pes přítel člověka